perjantai 5. toukokuuta 2017

Kuvia ja pikakuulumisiaKuvia viime maanantailta kun oltiin Aijan, merlemummujen ja uusimman Emppis vahvistuksen Lempin kanssa ulkona, Freya ja Lempi-tyttönen näki ekaa kertaa, vaikka Raisu-Freya oli aluksi vähän liiankin innoissaan uudesta kaverista oli tytöillä hyvät leikit keskenään ja koko ajan vain parani. Ihanat kaverukset. Freya on jo 16 viikkoa vanha, ihan hurjaa miten nopeaa aika menee. Siltä on lähtenyt ainakin kolme hammasta ja kaksi rautahammasta kasvanut jo paikalleen, ihme kyllä sen enempää tuhoa ei oo tullut (vielä, koputan puuta), mitä nyt sanomalehden ja laskun joka oli jo maksettu onneksi koska siitä silpusta ei kyllä enää selvää saanut. Ollaan saatu nauttia auringosta ja löydetty uusia kivoja lenkkireittejä. Freya on käynyt jo mahaan asti kahlaamassa järvessäkin, vielä ei ole uskaltanut kokonaan uimaan mutta halua on varmasti. Se ei ikinä haluais lähteä suostuttelematta/kantamatta/kävyllä huijaamatta rannalta pois kun pyydän, istuu ja kattoo, että oikeestikko. Haluais läträtä vaan vedellä. Hassu pentu.

Vastailkaa ihmeessä sivun alakulmassa olevaan kyselyyn, mulla on kauhee inspis kirjotella blogia ja on kiva saada kommenttia ja ajatuksia myös teiltä ketkä tätä lukee:) Perus kuulumiset kun ei ihan lyhyellä aikataululla niin radikaalisti muutu jotta niistä aina jaksais kirjottaa, joten erinlaisempia postauksia olis kiva toteuttaa aina väliin.4 kommenttia:

 1. Ihanan pirteitä kuvia ja mukavan värikäs lauma ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon,suurimman osan kuvista on ottanut aija joten propsit hänelle 😊

   Poista
 2. Pentujen leikkiä on aina ihana katsella. Ne pyörähtelevät niin pehmeästi. Tosi ihania, eläväisiä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja hauska miten vähitellen tutustuessaan leikkityyli muovautuu samaksi ja melkein kuin lukevat toistensa ajatuksia, jos kemiat muuten kohtaa 😄on ne kyllä ihania.

   Poista