keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Onnistumisia ja kauppareissuja

Arkisia kuulumisia, Freya on nyt viikon ollut kotona ja alkaa jo hyvin huomaamaan miten se tottuu asiaan, että enää ei ole kolmea kaveria riehumassa mukana. Se leikkii tosi hyvin ja paljon yksinkin jos kukaan ihminen ei kerkeä häntä viihdyttämään. Kersa juoksee ympäri kämppää yleensä raato suussa ja vinguttelee sitä ihmisten korvien iloksi. Eilen illalla se sai myös ensimmäisen kunnon hepulin ja juoksi pitkin makkaria niin kovaa kuin jaloista lähti.



Eilen myös leikattiin kynnet ekaa kertaa kunnolla, viimeksi pari päivää sitten yhdestä tassusta saatiin otettua pari onnistuneesti, mutta tälläkertaa se sujui ihan huikeen hyvin. Freya makas maassa kyljellään ja antoi napsia kaikki kertaakaan vetämättä tassua pois, kun toisen puolen tassut oli ok niin pidettiin pieni tauko käännettiin kylkeä ja sama toisen puolen kynsille. Vähän väliä sais tietysti palkaksi herkkua. Oon myös ite oppinut näkemään millon ja missä vaiheessa päivää on hyvä aika harjoitella asioita missä tarvitaan pennulta enemmän keskittymistä. Eikä siinä edes kaikki onnistumiset, nimittäin viime yö oli ensimmäinen kun F ei herättänyt piippailulla tai ylimääräisellä touhuamisella. Nukahdettiin kaikki yhdentoista jälkeen ja herättiin samaan aikaan puoli seitsemältä. Hieno pentu <3

Tänään mulla alkaa työt vasta kolmelta, joten kerettiin aamupäivästä tekemään kaikenlaista, lähettiin kahdeksan aikaan ajelemaan palokkaan kohti Kodin Terraa, käytiin ensin kiertämässä pieni lenkki järven vieressä menevällä tiellä. Vastaan tuli ihmisiä joista muutamaa taas moikattiin ja yksi koira mikä ohitettiin hienosti. Terralla käytiin moikkaamassa työkavereita ja tutustumassa tulevaan työpaikkaan missä jaetun maskotin virkaa hoidetaan Luka Cairnin kanssa. Töissä on hyvä puntari koirille ja myös pentu pääsi punnittavaksi, alustalle mentiin mitään sanomatta eikä se ollut sen kummoisempi kokemus. Painoa oli 5,7 kg. Sen jälkeen lähdettiin vielä käymään palokan Mustissa & Mirrissä ja hienosti oltiin sielläkin. Freya valkkasi pari luutakin mukaan koska vanha oli päässyt loppumaan. Kotiin päästyä vielä pestiin mahan alunen ja tassut hirveän rapakelin takia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti